Over ons

Stichting Haring op RIjsenburg

De Stichting Haring op Rijsenburg heeft als doelstelling jaarlijks (zaken)relaties bijeen te brengen op een prachtige lokatie in de Utrechtse Heuvelrug, om in stijl te genieten van Nieuwe Haring.

Vlak na de binnenkomst van de nieuwe haring organiseert zij daartoe een Haringpartij. Op de flanken van de Utrechtse Heuvelrug wordt jaarlijks ‘op Sparrendaal’ de stijlvolste haringpartij van Nederland georganiseerd. In de sfeervolle ambiance genieten de gasten van de zachte zilte romige smaak van de nieuwe haring.

Met alleen een heerlijke Hollandse Nieuwe neemt de ‘Rijsenburgse’ bevolking al jaren geen genoegen meer. De afgelopen jaren is het evenement naast hét netwerkevent van de Utrechtse Heuvelrug ook uitgegroeid tot een culinair evenement waar genodigden kunnen genieten van een diversiteit van gerechten, al dan niet met haring bereid. De keukens van diverse gerenommeerde restaurants uit de regio dragen hier met trots aan bij. Het team van Buitenplaats Sparrendaal staat uiteraard garant voor een vorstelijk ontvangst, met uitgebreide en kwalitatieve selectie wijnen en overige dranken.

Het bestuur van de Haringpartij op Rijsenburg bestaat uit:

  • Eegh van Arkel
  • Arjan van Liempt
  • Arnold Kamminga